Εκπαιδευτική Επίσκεψη Σπουδαστών της Ειδικότητας “Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας”

Εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών της ειδικότητας “Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας” Δ΄ Εξαμήνου στην εταιρεία Αφοί Κοκκαλιδη Cork Hellas με την εκπαιδεύτρια κ.Ιακωβίδου Μάγδα.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Σπουδαστών της Ειδικότητας “Εκπ/τής Υποψηφίων Οδηγών Αυτ/των & Μοτ/τών”

Εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών της ειδικότητας “Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών” Δ΄ Εξαμήνου, στη σχολή οδηγών “ΚΑΛΕΝΤΖΗ” με συνοδό εκπαιδευτή τον κ. Κύκλη Φώτιο.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Ειδικότητας “Τεχνικός Μηχανοτρονικής” Δ΄ Εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας “Τεχνικός Μηχανοτρονικής” Δ΄ Εξαμήνου στο συνεργείο – ηλεκτρολογίο αυτοκινήτων ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΥ ΟΕ , με συνοδούς εκπαιδευτές τον κ. Χανιώτη Ν. και κ. Κυρμιζιάδη Ι.

Κατατάξεις αποφοίτων των Ι.Ε.Κ. στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου θα δεχθεί για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 αιτήσεις για κατατάξεις αποφοίτων των Ι.Ε.Κ.

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Το ποσοστό θα ανέρχεται στο 5% του προβλεπόμενου αριθμού των εισακτέων.
Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει με εξετάσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 1-20 Δεκεμβρίου 2023, στα παρακάτω μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος.

• Εισαγωγή στην Πληροφορική
• Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων
• Πιθανότητες και Στατιστική

Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Ειδικότητας “Τεχνικός Μηχανοτρονικής” Δ΄ Εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας “Τεχνικός Μηχανοτρονικής” Δ΄ Εξαμήνου στη FORD ΒΡΟΧΙΔΗΣ-ΧΑΤΖΗΣ ΑΕ, με συνοδούς εκπαιδευτές τον κ. Αναστασιάδη Α. και κ. Μαυρίδου Μ.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Σπουδαστών της Ειδικότητας “Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών” Δ’ εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας “Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών” Δ’ Εξαμήνου, στην εταιρεία “IREPAIR”, με συνοδό εκπαιδευτικό τον κύριο Μανούσο Αλέξανδρο.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Σπουδαστών της Ειδικότητας “Ηχοληψίας” Δ΄ Εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Ηχοληψίας Δ’ εξαμήνου στο ALZHEIMER STUDIO στα πλαίσια του μαθήματος ”Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα” με τον εκπαιδευτή κ. Σπανό Μιχάλη.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη Σπουδαστών της Ειδικότητας “Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών”

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας “Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών” Δ’ Εξαμήνου, στο “MEGA SPRINT GUARD SA”, με συνοδό εκπαιδευτικό τον κύριο Γάτση Νικόλαο.