Στεγαστικό επίδομα για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις που αφορούν στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022 θα υποβάλλονται από τις 01/02/2023 έως και τις 14/02/2023, στην ειδική εφαρμογή για το στεγαστικό επίδομα στον σύνδεσμο https://stegastiko.minedu.gov.gr .

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο καταρτιζόμενος για τον οποίο χορηγείται το επίδομα να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι εγγεγραμμένος στο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Κατάρτισης των Ι.Ε.Κ. (ΠΗΓΑΣΟΣ) και κάτοχος Α.Μ.Κ.Α. και Α.Φ.Μ. Διευκρινίζεται ότι η υπηκοότητα αφορά μόνο στο πρόσωπο του καταρτιζόμενου και όχι των γονέων ή κηδεμόνων αυτού.

Εκπαιδευτική επίσκεψη Τεχνικών Αμπελουργίας και Οινολογίας Γ εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας Γ εξαμήνου στο Κατάστημα Γεωργικών Φαρμάκων Παραδείσης με τις εκπαιδεύτριες Κοζαϊτη Μ. και Κότιου Αικ. στα πλαίσια των μαθημάτων Φυτοπαθολογίας Αμπέλου και Εντομολογίας.

Εκπαιδευτική επίσκεψη Τεχνικών Αμπελουργίας και Οινολογίας Γ εξαμήνου.

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας Γ εξαμήνου στους αμπελώνες του κτήματος Ιατρίδη με τις εκπαιδεύτριες Μπουλούμπαση Ε. και Ιακωβίδου Μ. στα πλαίσια του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα.

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ Α εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ Α εξαμήνου στο εργαστήριο αισθητικής Beauty Line με την εκπαιδεύτρια κ. Χατζηασεμίδου Ζ. στα πλαίσια του μαθήματος Αισθητική Προσώπου.

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών Γ εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών Γ εξαμήνου στην εταιρεία Πλαίσιο με τους εκπαιδευτές κ. Κυρμιζιάδη Ι. και Μανούσο Α. στα πλαίσια του μαθήματος Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα.