ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ‘YOUNG CAR MECHANIC 2023’

        Ο Τσικαμπάκας Στέργιος σπουδαστής της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Β’ εξαμήνου του ΔΙΕΚ Επανομής έλαβε 3η θέση στην Πανελλήνια διοργάνωση μηχανοτρονικής οχημάτων  ‘ YOUNG CAR MECHANIC 2023’ .
Θερμά συγχαρητήρια τόσο στον σπουδαστή μας όσο και στον μέντορά του κ. Μέμτσα Γιώργο.
        Η τιμητική αυτή διάκριση είναι συνέχεια και άλλων επιτυχιών από όλα τα ΔΙΕΚ της χώρας, αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας σπουδαστών και εκπαιδευτών.
Τα Δημόσια ΙΕΚ με την αρωγή της πολιτείας συμβάλουν στη μείωση της ανεργίας και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της αγοράς εργασίας.

Επίσκεψη της Ηχοληψία Β στο εργαστήριο κατασκευής Ηχείων του κ. Γεροδήμου Στέλιου

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος Ηχοληψία Β, του ΔΙΕΚ Επανομής, στα πλαίσια του μαθήματος “Θεωρία Audio”, επισκέφτηκαν το εργαστήριο κατασκευής Ηχείων του κ. Γεροδήμου Στέλιου που βρίσκεται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Ο κ. Γεροδήμος μύησε τους εκπαιδευόμενους στον κόσμο των ηχείων και στην ανατομία τους. Έκανε επίδειξη των ιδιοκατασκευών του και ανέλυσε τα νέα project που πραγματοποιεί, αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του στον κόσμο των ηχείων. Τους εκπαιδευόμενους συνόδευσε ο εκπαιδευτής Σαραγατσής Ευάγγελος, τον οποίο ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης!

Οι Τεχνικοί Αμπελουργίας-Οινολογίας στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου Τσάνταλη

Οι Τεχνικοί Αμπελουργίας-Οινολογίας επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη, 4-3-2020 τις εγκαταστάσεις του οινοποιείου Τσάνταλη. Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτή κ. Σαλπιγγίδη, Διευθυντή Οινολόγο στην Ευάγγελος Τσάνταλης ΑΕ για τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής αυτής επίσκεψης!

Επίσκεψη στο Ελληνικό Φαρμακευτικό Μουσείο ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου

Επίσκεψη στο Ελληνικό Φαρμακευτικό Μουσείο για την ειδικότητα Βοηθός Φαρμακείου του Δ.ΙΕΚ Επανομής την Τετάρτη, 22-1-2020 με τους εκπαιδευτές τους κα Μπαλκατζοπούλου και κ. Ιωαννίδη. Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από τον κ. Νικόλτσιο και να δουν ανάμεσα σε άλλα δοχεία για φάρμακα, ζυγαριές για βρέφη, όργανα, σκεύη, ουσίες, μηχανήματα. Έμαθαν επίσης ότι παλαιότερα πρόσεχαν πολύ την αισθητική, ενώ πίσω από το πράσινο παραβάν του φαρμακείου βρισκόταν γιατρός που εξέταζε τους ασθενείς!

Χριστούγεννα στο Δ.ΙΕΚ Επανομής

Xmas time στο Δ.ΙΕΚ Επανομής! Η χρονιά έκλεισε με μια λιτή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που επιμελήθηκε η ειδικότητα της ηχοληψίας με τους εκπαιδευτές τους κ. Χαρατζόγλου και κ. Χαρμπίλα. Υπέροχη η ερμηνεία της Σάντυ από τη Νοσηλευτική σε γνωστά Χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο τραγούδια, με τη συνοδεία της Δήμητρας από την Ηχοληψία, της Κυριακής από την Αισθητική και του Αλέξη από την Ηχοληψία στην κιθάρα! Την εκδήλωση έκλεισαν ο Θέμης και ο Βασίλης, σπουδαστές της Ηχοληψίας τραγουδώντας ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο στυλ ιδιαίτερα τραγούδια!

Και ένας χριστουγεννιάτικος μπουφές στο τέλος για να δοκιμάσουμε τη φετινή αλλά και την περσινή παραγωγή οίνου της ειδικότητας της Αμπελουργίας-Οινολογίας. Με τις καλύτερες ευχές μας για ένα δημιουργικό και χαρούμενο 2020!