Εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών της ειδικότητας “ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ” Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών ανόρθωσης και βαφής φρυδιών με δύο τρόπους, χέννα και μόνιμη βαφή (brow lamination & tinting) στο πλαίσιο του μαθήματος “Henna tattoo & body painting” από τις σπουδάστριες του της Ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ Δ’ Εξαμήνου και την εκπαιδεύτρια Νούλα Ευαγγελία.

 

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ‘YOUNG CAR MECHANIC 2023’

        Ο Τσικαμπάκας Στέργιος σπουδαστής της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Β’ εξαμήνου του ΔΙΕΚ Επανομής έλαβε 3η θέση στην Πανελλήνια διοργάνωση μηχανοτρονικής οχημάτων  ‘ YOUNG CAR MECHANIC 2023’ .
Θερμά συγχαρητήρια τόσο στον σπουδαστή μας όσο και στον μέντορά του κ. Μέμτσα Γιώργο.
        Η τιμητική αυτή διάκριση είναι συνέχεια και άλλων επιτυχιών από όλα τα ΔΙΕΚ της χώρας, αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας σπουδαστών και εκπαιδευτών.
Τα Δημόσια ΙΕΚ με την αρωγή της πολιτείας συμβάλουν στη μείωση της ανεργίας και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της αγοράς εργασίας.

Επίσκεψη της Ηχοληψία Β στο εργαστήριο κατασκευής Ηχείων του κ. Γεροδήμου Στέλιου

Το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020, οι εκπαιδευόμενοι του τμήματος Ηχοληψία Β, του ΔΙΕΚ Επανομής, στα πλαίσια του μαθήματος “Θεωρία Audio”, επισκέφτηκαν το εργαστήριο κατασκευής Ηχείων του κ. Γεροδήμου Στέλιου που βρίσκεται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Ο κ. Γεροδήμος μύησε τους εκπαιδευόμενους στον κόσμο των ηχείων και στην ανατομία τους. Έκανε επίδειξη των ιδιοκατασκευών του και ανέλυσε τα νέα project που πραγματοποιεί, αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του στον κόσμο των ηχείων. Τους εκπαιδευόμενους συνόδευσε ο εκπαιδευτής Σαραγατσής Ευάγγελος, τον οποίο ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής επίσκεψης!