Εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών της ειδικότητας “ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ” Δ’ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Εφαρμογή σύγχρονων τεχνικών ανόρθωσης και βαφής φρυδιών με δύο τρόπους, χέννα και μόνιμη βαφή (brow lamination & tinting) στο πλαίσιο του μαθήματος “Henna tattoo & body painting” από τις σπουδάστριες του της Ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ Δ’ Εξαμήνου και την εκπαιδεύτρια Νούλα Ευαγγελία.

 

Περιβαλλοντική παρέμβαση στον προαύλιο χώρο μας

Περιβαλλοντική παρέμβαση στον προαύλιο χώρο της ΣΑΕΚ Επανομής, των σπουδαστών της ειδικότητας ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ Β’ εξαμήνου, υπό την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας Κοκκίνου Γραμματούλας.

Διάκριση σπουδαστή

Συγχαρητήρια στο σπουδαστή μας Τσιαούση Αντώνιο της ειδικότητας  Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας του Β εξαμήνου ο οποίος κέρδισε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Τουρνουά των Battlenet.

Αποκριάτικες δημιουργίες της ειδικότητας Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας.

Αποκριάτικες δημιουργίες των σπουδαστών της ειδικότητας Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας Β’ Εξαμήνου υπό την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας Γκινδή Ελένης.

Αποκριάτικο Μακιγιάζ (Β’ εξάμηνο)

Αποκριάτικο μακιγιάζ από τις σπουδάστριες της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ Β εξαμήνου με  την επιμέλεια των εκπαιδευτριών τους κ. Αθανασιάδου Ελισάβετ  και κ. Ταουσιάνη Σμαραγδή.

Αγιασμός ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2023-24

Τελέστηκε και φέτος  ο Αγιασμός για τη χρονιά κατάρτισης 2023-24. Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Επανομής Παναγιώτογλου Αναστάσιος ευχήθηκε στους σπουδαστές/στριες να έχουν καλή  χρονιά με υγεία, ενθουσιασμό και όρεξη για νέες γνώσεις και δεξιότητες ικανές για ένα ελπιδοφόρο επαγγελματικό μέλλον. Επίσης, στους εκπαιδευτές/τριες και στο προσωπικό του ΙΕΚ ευχήθηκε υγεία και δύναμη για να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, πάντα με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης προς τους σπουδαστές/στριες.

              Την τελετή τίμησε με την παρουσία του και τις ευχές του ο νέος Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Τζέκος Θεόδωρος. Ακολούθησε ενημέρωση των μαθητών από τη διεύθυνση του ΙΕΚ και του ΕΚ Επανομής.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΚ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ LOS ARTISTAS LOCOS

Σπουδάστριες της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ επιμελήθηκαν το θεατρικό μακιγιάζ της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας ‘’Los Artistas LOCOS’’ του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Σχολαρίου, με την επίβλεψη των καθηγητριών τους. Η πρώτη παράσταση με τίτλο ‘’Η έξοδος’’ δόθηκε την Κυριακή 14/5/2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης και η δεύτερη παράσταση δόθηκε το Σάββατο 27/5/23 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σουρωτής.