Εκπαιδευτική επίσκεψη Τεχνικών Αμπελουργίας και Οινολογίας Γ εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας Γ εξαμήνου στο Κατάστημα Γεωργικών Φαρμάκων Παραδείσης με τις εκπαιδεύτριες Κοζαϊτη Μ. και Κότιου Αικ. στα πλαίσια των μαθημάτων Φυτοπαθολογίας Αμπέλου και Εντομολογίας.

Εκπαιδευτική επίσκεψη Τεχνικών Αμπελουργίας και Οινολογίας Γ εξαμήνου.

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας Γ εξαμήνου στους αμπελώνες του κτήματος Ιατρίδη με τις εκπαιδεύτριες Μπουλούμπαση Ε. και Ιακωβίδου Μ. στα πλαίσια του μαθήματος Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα.

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ Α εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ Α εξαμήνου στο εργαστήριο αισθητικής Beauty Line με την εκπαιδεύτρια κ. Χατζηασεμίδου Ζ. στα πλαίσια του μαθήματος Αισθητική Προσώπου.

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών Γ εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών Γ εξαμήνου στην εταιρεία Πλαίσιο με τους εκπαιδευτές κ. Κυρμιζιάδη Ι. και Μανούσο Α. στα πλαίσια του μαθήματος Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα.

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ Α εξαμήνου

Εκπαιδευτική επίσκεψη της ειδικότητας Ειδικός Αισθητικής & Τέχνης του Μακιγιάζ Α εξαμήνου στην Beauty Macedonia της ΔΕΘ με τις εκπαιδεύτριες Κεσαπίδου Φωτεινή και Κοσμίδου Κωνσταντίνα.